Skip to content Skip to footer

Werkwijze:

U kunt zich aanmelden via deze site. indien u vragen heeft staan onze medewerkers u graag telefonisch te woord.

Wanneer uw klacht voor vergoeding in aanmerking komt, heeft u een verwijzing van de huisarts nodig. Hebt u matig tot ernstige klachten, dan verwijst de huisarts u voor diagnostiek en behandeling naar de Generalistische Basis GGZ (GB-GGZ).
Hebt u zeer complexe klachten dan verwijst de huisarts u naar de Specialistische GGZ (S-GGZ).

Dan krijgt u een mail met een online vragenlijst zodat we alvast een beter beeld kunnen krijgen van uw klachten.

Wanneer u de vragenlijst heeft ingevuld wordt u benaderd voor een korte telefonische intake om de zorgzwaarte te bepalen. In dit gesprek van 30 minuten wordt een (voorlopige) beoordeling gemaakt van ernst van uw klachten, welke hulpverlener het beste aansluit bij deze en uw individuele wensen. Na dit gesprek wordt u gebeld voor het inplannen van een uitgebreide intake met de desbetreffende hulpverlener.

Gedurende de eerste vier sessies wordt informatie over de klachten verzameld, maakt u kennis met uw regiebehandelaar en wordt een behandelplan opgesteld. Vervolgens gaat de behandeling van start (tussen de intake en de behandeling is geen extra wachttijd).

Een sessie duurt 60 minuten (EMDR 90 minuten).

U kunt te allen tijde aangeven wat u wel en wat u niet prettig vindt en het is ook altijd mogelijk om van behandelaar te wisselen.