Skip to content Skip to footer

Bij de praktijk ben ik werkzaam als psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog. Hiervoor heb ik, na het afronden van mijn bachelor Psychologie en master Gezondheidszorgpsychologie, jaren gewerkt in de (klinische) verslavingszorg voor zowel volwassenen als jongvolwassenen. Mijn ervaringen liggen met name bij het werken met verslavingsstoornissen, stemmingsproblemen, angst/paniekstoornissen, trauma-gerelateerde klachten en persoonlijkheidsproblematiek. Hierbij werk ik met name met onderdelen vanuit de Cognitieve Gedragstherapie en Schematherapie.

Zowel in mijn werk als psycholoog als in de opleiding tot GZ-psycholoog daag ik mijzelf uit tot het steeds beter begrijpen van alle aspecten van psychologisch welzijn en hoe behandelingen optimaal in te zetten. Erkennen dat we hierin nooit zijn uitgeleerd houdt mij als psycholoog nieuwsgierig, gedreven en zorgt ervoor dat ik de samenwerking en expertise met/van collega’s blijf opzoeken.

Het meest belangrijk in psychologische behandeling is om te kijken naar de persoon die voor me zit, en niet zozeer naar een diagnose/classificatie. Samen zullen we kijken wat aandacht moet krijgen in de behandeling en dan pas welke achterliggende protocollen en werkwijze hierbij aansluiten. Dit begint met het leren kennen van jou als cliënt, waarbij ik in iedere fase van de behandeling vertrouwen, openheid en eerlijkheid hoog in het vaandel heb staan.